Friderikusz-reality jön

Április 26-án kerül képernyőre Friderikusz Sándor új műsora, az Összezárva Friderikusszal – írja az Origo.hu. A TV2 műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen a műsorvezető és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek.

hirdetés

Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban vadonatúj formátumú műsorában, ahol maga is teljesen új szituációba kerül – közölte a fővárosi hírportál. Vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahová 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóságshowhoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerülnek: nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egyórás szórakoztató műsor készül.

“Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsorsorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – mondta. Magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek hamarosan az Összezárva Friderikusszal díszletei közé.