Gyémántokkal üzletel Andy Vajna neje

Gyémántbizniszbe vág bele Vajna Timi (31). Nem is akárhogyan, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz – olvasható a Blikkben.

hirdetés

A világ leggazdagabbjait várja luxusüzletébe Vajna fiatal felesége. Persze lesznek ott hétköznapi ember számára megfizethető darabok is. Üzlettársával közös boltjukban különleges ékszereket, gyémántokat lehet vásárolni vagy épp eladni. A Gyémántpalotát a belvárosban nyitják meg, az árukészlet összértéke több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint. A lap úgy tudja, nemcsak hagyományos kereskedés zajlik majd, de az oda betérő dúsgazdag vevők bőrüket pedig aranypakolással frissíthetik fel.

– A hír igaz – erősítette meg a Blikknek Vajna Timi. – Reméljük, januárban már indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást. Hatalmas megnyitót szeretnénk, sztárokkal – árulta el Vajna neje, aki hozzátette, nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. – Ha valaki behozza a nagymamája gyémántját, megnézzük, milyen állapotú, megvesszük – magyarázta a fiatal feleség.