Gyűlölik Gyurcsányt az MSZP-ben?

Fotó: napigazdasag.hu

Zuschlag János exkluzív interjúban tálalt ki a Célpontnak péntek este – számol be az mno.hu

hirdetés

Tartsa a száját – ezt kérte az MSZP vezetése Zuschlag Jánostól, akivel még a börtönben is tartották a kapcsolatot – nyilatkozta a Célpontnak a börtönviselt politikus. Zuschlag azt mondta: szabadulásáig azért hallgatott, mert ki volt szolgáltatva a szocialistáknak és attól félt, hogy ha beszél, nem védik meg.

Fotó: mno.hu

A műsorban is megerősítette Zuschlag, hogy hangfelvételek bizonyítják, hogy vezető szocialista politikusok szivárogtatták ki az őszödi beszédet Rózsa-Flores Eduardo közreműködésével. Hozzátette: Kiss Péter, Szekeres Imre, Szili Katalin és Baja Ferenc neve vetődik fel kiszivárogtatóként. – Mind a négy politikusnak létérdeke volt ez, hiszen Gyurcsány Ferenc többüket többször megsértette s megpróbálta partvonalra állítani – fogalmazott a volt szocialista politikus – írja az mno.hu.

Zuschlag arról is beszámolt: egyes hírek szerint Gyurcsány mindezzel tisztában volt, és ezen beszélgetések hanganyagával sakkban tartotta az ellene szervezkedő szocialistákat. A hanganyagoknak azért nincs nyomuk a titkosszolgálatoknál, mert azokat még a szocialista kormányok idején eltüntették.

Hirdetés