Halálosan megkínozta gyermekét az édesanya

Gyomorforgató részletek derültek ki a 24 éves michigani édesanya és 28 éves barátja gyilkolásáról: az édesanya és élettársa olyan brutálisan megégette négyéves kislányát január elsején, hogy a gyermek belehalt sérüléseibe. A rendőrök olvadt bőr maradványait találták a helyszín egyik lefolyójában – írja a Dailymail.co.uk. 

hirdetés

Január elsején vesztette életét az a négyéves michigani kislány, akit 24 éves édesanyja és barátja brutálisan megkínzott. Gabby Barrett gyilkosait január másodikán, kedden el is fogták.

A rendőrség horrorisztikus részleteket tárt fel az ügy kapcsán: a Dailymail szerint a nyomozók olvadt bőr maradványait találták meg a helyszín egyik kádjának lefolyójában, valamint azt is elárulták, hogy a kislány egész testét zúzódások és égési sérülések borították, továbbá a gyermek olyan súlyosan megégett, hogy hiányzott a lábujja.

A kislányt újév napján otthonában, egy mobilházban találták meg, ahol édesanyjával és annak barátjával éltek: a lakás állati hulladékkal, fegyverekkel és droggal volt tele.