Halott szeretőjét kapta ajándékba

Vérfagyasztó szülinapi „ajándékkal”, szeretője véres hullájával lepte meg válófélben lévő feleségét egy Angliában élő magyar férfi, T. Hetény (38), írja a Blikk.

hirdetés

– Pompás vacsorát készítek, és tortát sütök szülinapodra. Meglepetésajándék is lesz – írta SMS-ben Tímeának, aki ekkor még bizonyára nem is fogta fel az üzenet baljós jelentését. T. Hetény közben elment riválisa, David Hunter (†54) háza elé, és egy feszítővassal a kezében várt, amíg a buszvezetőként dolgozó férfi hazatért a munkájából. Amikor az áldozat kiszállt a kocsijából, a magyar férfi hatalmas ütést mért a fejére, majd szemeteszacskót húzott Hunter fejére, és betuszkolta a férfi motorja alá. Így talált rá Tímea pár órával később. A rendőrök rögtön tudták, hogy kit keressenek. Amikor beállítottak Hetény lakására, a férfi éppen az ígért tortát sütötte a feleségének, olvasható a cikkben.

A férfi az emberölést elismerte, a szándékos gyilkosságot azonban nem. Azt mondta, csak beszélgetni ment oda. John Lloyd-Jones ügyész azonban elmondta, hogy ez nem volt más, mint jéghideg bosszú, áldozatát okolta a válásáért és az azzal járó szomorúságért.