A szürreálisnál is szürreálisabb üzenetváltást sikerült lebonyolítania a Pesti Srácoknak Vona Gábor egykori udvari krónikásával, Havas Henrikkel. Arra voltak kíváncsiak, a jobbikos Szávay István zsidóverős botránya után is haknizik-e a Jobbik tévéjében, és bánja-e, hogy a választási kampányban a Vona-könyvvel próbálta megtolni a párt szekerét (még ha rossz irányba is). Az a sértegetéssel vegyes agresszív hablaty, amit Havastól válaszként kaptak, még a lap munkatársait is meglepte…

hirdetés

Íme az üzenet-váltás Havas Henrikkel, a „Tanár úrral”:

Tisztelt Havas Úr! Szávay István mai botránya (tudniillik egy hangfelvételen azzal büszkélkedik, hogy megütött egy zsidó nőt) után is tervez-e föllépni a Jobbik tévéjében? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? Mi a véleménye az esetről? Nem bánja-e, hogy a választási kampányban a Vona-könyvvel megtolta a szekerét egy ilyen antiszemita alakulatnak? Köszönöm a válaszait előre is! Üdvözlettel: Pilhál Tamás, PestiSrácok.hu
– Pilhal ur! Emlekezetem szerint egy szigorlata elott /kozeli rokona/ talan a nagybatyja azzal hivott fel, hogy engedjem at,bar hulye a gyerek, de azert rokon. Na most a “hulye gyerek” a helyen van egy kormanyparti nyomtatvanynal. Na, de miert kellene ehhez asszisztalnom?
Istenem, boccsassa meg Maganak, amit muvel! Hanynom kell! “Zsido asszony!” Hova jutottunk!

Nem szigorlatoztam Önnél, mivel a Pázmány bölcsészkarra jártam Piliscsabára. De attól függetlenül, hogy engem ismeretlenül is hülyének tart, nincs véleménye arról, amit a Szávay tett? Ez Ön szerint rendjén való? Megütni egy nőt, majd eldicsekedni, hogy haha, hogy elferdült a zsidó nő orra? Ez nem botrány Ön szerint? Szerintem az. Egy ilyen ügy után nem vetődött fel önben, hogy nem megy többé ennek a pártnak a tévéjébe?
– Na, akkor a masik “hulye Pilhalrol” van szo, nem nagyon van kulonbseg. Kedves “uram”, normalis emberek kozt nincs kulonbseg nok kozott, maga szerencsetlen fogadja el, hogy a sertes alanya mindegy, hogy aztek, roman, katalan, magyar, zsido… egyarant vedendo!!!!
Maga nem a Pazmanyon, az oviban rekedt meg.!!
Kosztolanyi egyik konyvenek eloszavaban azt irta, hogy o mar csak a “jo izles okan sem lehet kormanyparti”.
Isten legyen magaval!
Szerintem lesz, de drukkolok maganak. Ha olvasta volna Marait, kolostorba vonulna!
Felejtsen el, olvasson!

Hirdetés