Elképesztő szelfit nyomott a pécsi képviselő

Az elmúlt napokban visszatért a lehűlés az országban, így nem volt épp strandidő mindig. Csizi Péter, pécsi országgyűlési képviselő azonban így is talált elfoglaltságot családjával.

Csizi Péter lapunknak elárulta, családjával nyaralt Zalakaroson, majd később – többek között a rossz idő miatt – átugrottak a szomszédba, Bécsbe is.

A kiruccanás során végig élvezték a nyárias, kellemes időt, amit főként strandolással használtak ki. Azonban hétvégére viharok, zivatarok csaptak le az ország több pontjára, így Zalakarosra is, ezért sürgősen kellett egy programot találni.

Végül kislányuk miatt találták ki, hogy átugranak Bécsbe a Természettudományi Múzeumba. Bár a szomszédos országban is esett az eső, bent az épületben jó meleg volt.

Az alábbi pompás kép is ott készült el, amit a Facebook-oldalára töltött fel a képviselő:

A hőkamerás szelfi

12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Legyen olimpiai szám a seggnyalás, és verjünk szarrá benne mindenkit! Ennyi tehetséget, amennyi ebben az országban lépten-nyomon terem, vétek lenne elpazarolni!

  2. Sztem elerte a celjat: holnap mar ott figyel az emaiek kozt a habonytol a meghivo egy allasinterjura. 888, ripost, origo mar dorzsoli a kezet.

  3. Eddig úgy éreztem, hogy az országunk jó pár éve egy olyan úton halad, aminek a végén valamiféle albán/román/kenyai színvonal van. De tévedtem. Most már egyre tisztábban látom, hogy a cél az valami olyan amit még senki nem valósított meg a Földön. Ez valami olyasmi lesz, mintha az amisok/ámisok hite az Orbánizmus lenne, a templomuk a stadion, a lételemük pedig a gyűlölködés, és teleraknának velük egy országot. Elrugaszkodottnak érzed ? Gondolj bele abba, hogy egy újság (akár online akár nem) elvileg azt adja amire várhatóan a legtöbben kattintanak. Embereket látok magam előtt akik a tv-jüket csapkodják ostorral mert egy politikus egy műsorban szidta Orbánt, akik gyertyát gyújtanak és gregorián énekek stílusában zengik hogy “reeeee-eeeee-eeeezsiiiii csökkkenthéééééééééssss”. Mint valami mad-max világ csak olyan oroszosban, írástudatlan közéleti személyiségekkel és alkoholista utcán vizelő rendőrökkel. És igen, a 444-ről jöttem ide röhögni, de egy mosolyra se futotta. Döbbent vagyok, ez már szinte sokkos állapot.

Comments are closed.