KDNP-s is vasárnap vásárolt a multiban

Szombathely KDNP-s polgármestere is kihasználja az utolsó vásárlós vasárnapot, a Family Center parkolójában fotózták le Puskás Tivadart és feleségét. A város nem hivatalos Facebook-profilján jelent meg a kép – írja a Nyugat.hu

hirdetés

Puskás Tivadar, a KDNP volt országgyűlési képviselője, Szombathely jelenlegi polgármestere a Family Centerben volt március 8-ána feleségével. Azon a vasárnapon, amikor utoljára vannak nyitva az üzletek, és éppen a KDNP volt az a párt, amelyik ezt az ötletet bedobta, a Fidesz pedig ráharapott.

Az indoklás szerint a vasárnap legyen a családoké, az emberek ne shoppingoljanak, ne járkáljanak üzletközpontokba és plázákba ezen a napon, a multik pedig ne kényszerítsék arra az alkalmazottaikat, hogy vasárnap is dolgozniuk kelljen. Arra is céloztak, hogy így többen mennek majd templomba vasárnap, egyes hírek szerint a templomok már készülnek is a vasárnapi tömegekre.

Polgármester
Kép forrása: Nyugat.hu

Úgy tűnik, a szombathelyi polgármester igazi lázadó. Nem foglalkozik pártja ideológiai utasításaival, inkább kihasználja a szép időt, a nőnapot és az utolsó nyitva tartós vasárnapot. Azt nem tudjuk, hogy minderre a vasárnapi istentisztelet előtt vagy után kerített sort, de legalább felesége is vele volt, így nem hanyagolta el családját.