Ki mondta, hogy ami kényelmes, az nem stílusos, vagy fordítva, ami stílusos, az kicsit sem kényelmes? Bárki is volt, tévedett, ez nem kérdéses! Az csak természetes, hogy akkor érezheted magadat jól a bőrödben, ha a komfortérzeted tökéletes, márpedig ehhez nemcsak a kellem milyensége járulhat hozzá, hanem az is, hogy mennyire kényezteti a testedet a viselt ruhadarab.

hirdetés
Uránia Mozi

Készülj fel minden eshetőségre!

Az őszi-téli szezon ruházatát abban a szellemben érdemes összeválogatni, hogy jobb olyan eshetőségekre is felkészülni, amik nem biztos, hogy bekövetkeznek. Például elképzelhető, hogy száraz hónapok elébe nézel, de az is lehetséges, hogy szakadni fog előbb az eső, majd a hó. Vagyis a The North Face kabát ideális választás, lévén megvédhet a változó halmazállapotú csapadéktól, meg persze a bőröd alá bekúszó zimankót hordozó széltől. És akkor ez csak az érem azon oldala, ahol a praktikus tulajdonságok jutnak főszerephez, az esztétikummal kapcsolatos jellemvonásokat nem is említettük. Mondjuk helyettünk is beszél a termékpaletta, ami a szó szoros, és átvitt értelmében egyaránt sokszínű.

Ez a típusú viselet mindazoknak optimális, akik szeretik a sportos, laza, lezser megjelenést. Könnyű aláöltözni, simán felhúzható egy jó vastag pulóver, alá meg egy póló. A legjobb az őszi periódusra egy átmeneti variációval előrukkolni, ami ugyan vékonyabb, viszont maradéktalan védelmet biztosít az időjárási viszontagságokkal szemben. Egy színben hozzáillő farmerrel, magas szárú sportcipővel vagy bőr félcipővel pazar párosítás, de tulajdonképpen a lehetőségek száma majdnem végtelen. Arra azért megéri odafigyelni, hogy kevésbé szofisztikált szóval élve koszfogó szín lépjen elő befutóvá, mert így a saras felverődések, sőt a saras, poros esők sem okozhatnak szépséget csorbító kellemetlenségeket.

Elő a farbával, azaz a bundával!

https://answear.hu/h/noi-muszorme-kabat oldalon kizárólag olyan műszőrme kabátok kapnak helyet, amik télen gyakorlatilag nélkülözhetetlenek, ha a cél a melegség megtapasztalása a legnagyobb fagyban, mégpedig elegánsan és vonzóan. Azért ez jól hangzik, igaz? Sokan tényleg úgy néznek ki, amikor beöltöznek, védekezve a hideg ellen, mintha jegesmedvék vagy hóemberek lennének. Ezzel szemben a bunda nem kelt tömött, vaskos hatást, ugyanakkor olyan fajta védőrétegként szolgál, ami nem enged utat sem a fagyasztó szélrohamoknak, sem a betörő zimankónak.

A szabása, a kisugárzása elegáns, nőies, és kétségtelenül figyelemfelkeltő. A műszőrme elkészítéséhez a gyártók nem használnak fel állati szőrt, azaz a bundák csak kinézetükben hajaznak az eredetiekre, valójában egyetlen élőlény életébe sem került az előállításuk. Ez is hatalmas pozitívum, hiszen sokan komoly ellenérzéseket táplálnak az állati bundákkal szemben, így viszont a környezetvédelem támogatásán túl még az a fajta stílusosság, trendiség is megélhető, hordható, amit a kelme kínál. Ráadásul az borítékolható, hogy nem megy ki a divatból, ahogy erről az elmúlt évtizedek hűen tanúskodnak.

(x)