Máris az Indexen hirdet a KFC

A Kentucky Fried Chicken (KFC) hirdetéseket vásárolt az Index oldalán, legalábbis a Pesti Srácok fotója szerint. Ezzel tehát lehet, hogy végleg véget is ért a sztori, melyben Szabó Zoltán indexes újságírót a gyorsétterem egyik biztonsági őre többször megütötte, és amiért a KFC úgy tűnik, hogy nagyon bocsánatot akar kérni. Az alábbiakban a Pesti Srácok írását olvashatják.

hirdetés

“A többször arcon ütött Szabó esete nyomán a KFC nemcsak kirúgta ominózus biztonsági őrét, de még bocsánatot is kért. Sőt, a mai nap fantasztikus híre, hogy a KFC még tovább ment a túlkompenzálásban, és immár aranyos kis hirdetéseket is vásárolt az Index felületén. Hát végződhetne ennél boldogabban egy ilyen szomorú történet?

Így kér elnézést a KFC? (fotó: Pesti Srácok)

Sőt, a bocsánatkérés és a biztonsági őr karrierjének kettétörése mellett az is nagy boldogsággal töltheti el a Szabó Zoltán sorsáért aggódókat, hogy a KFC megígérte, kicsengeti azt a félmillió forintot is, amelyet Szabó követelt az eset nyomán. Igaz, a pénzt nem ő kapja majd, hanem egy alapítványhoz kell majd utalnia az étteremláncnak. A heppiend kedden lett teljes, amikor az Index honlapján föltűntek a KFC friss reklámjai.”