Maró anyagba ült egy pécsi lány a buszon

Megversenyeztetik a gyártókat...

Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy diáklányt, aki a 4-es busz egyik ülésén ült bele valamilyen maró anyagba, írja a Bama.hu.

hirdetés

Kedd délelőtt az Olimpiánál az egész osztály felszállt a kék-sárga szóló buszra. A középső ajtó mögötti részen talált szabad ülést a diáklány, mint mondja, még meg is nézte hogy tiszta-e, mert már járt úgy, hogy összekente a nadrágját, olvasható a cikkben.

Mivel nagyon ronda volt a lány bőre és fájdalmai is voltak, elment a bőrgyógyászati rendelésre, ahol megvizsgálták, majd mentőt hívtak hozzá, ami az Akác utcai égési osztályra szállította.  Bekötötték a feketére mart felületet és fájdalomcsillapítót is kapott.

A rendelőből, illetve a kollégiumból is jelezték a tanárok a Tüke Busz Zrt. felé a történteket, ahol válaszul annyit közöltek velük, hogy hidegzsíroldó kerülhetett az ülésre.

Képünk illusztráció.

 

  • Kertvárosi utas

    Igen, mióta bevezették az új menetrendet előkerültek a selejt roncs ikarusok, ez ám a buszcsere-program a javából. Csizi ezekkel a sz*rokkkal persze nem fotózkodik, akkor jöjjön Kertvárosba, itt néhány Mercedesen kívül semmi más nem jár 3-asba, 6-osba mint azok a lepusztult, roncshalmazok, ezért félárú bérlet kell a kertvárosiaknak ugye?????????????

  • Hozzászóló

    Hidegzsíroldó…itt látszik mennyire igényesen végzik a pécsi buszok állítólagos javítását mert szerintem tojnak az egészre és ez meg is látszik, hidegzsíroldó vagy kátrány az üléseken, a csotrogány, mocskos Ikarusokon leszakadó, beázó plafon és méteres rozsdás lyukak a csuklókon vagy az oldalfalakon és még sorolhatnám! Ez ideális 2014-es körülmény! Gratulálok Tüke Busz és Pék Patrik!