Megint elszólta magát egy fideszes

Egy újabb kormánypárti képviselő beszélt arról, hogy április 6-án lesz a választás, annak ellenére, hogy még nem tűzte ki a jövő évi országgyűlési választások időpontját a köztársasági elnök, írja az Origo.hu.

hirdetés

Az egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában kérdezték a fideszes Németh Szilárdot arról, hogy polgármesterként vagy képviselőként politizálna 2014 után. A cikkben azt írják, hogy Németh Szilárd azt válaszolta, hogy a Fidesz csepeli választókerület elnöke, és “úgy néz ki, hogy április 6-i országgyűlési választásokon fogok indulni”.

Egyébként nem Németh az első, a kormánypártiak közül, aki tényként kezeli az április 6-i időpontot.

 

 

  • Laci

    Mivel az Európai parlamenti választásokkal egy időben lesz megtartva az országgyűlési képviselők választása is, ezért hatalmas jóstehetség, vagy bármilyen bennfentes információ nem szükséges ahhoz, hogy pontosan ki lehessen következtetni az időpontot!

    A darabjaira hullott ellenzék, bármennyire is próbálja ezt hangulatkeltésre használni, csak a saját alkalmatlanságát bizonyítja vele, mivel még egy ilyen egyértelmű helyzetben sem képes értelmesen gondolkodni.