Megmutatták, hogy lehet átverni az embereket

Manipulálta Révész Máriusz országgyűlési képviselővel készített interjúját a 24.hu, ahol a videót úgy vágták össze, hogy az dirket a Fideszre vonatkozó ellenzéki bírálatokat erősítse. A képviselő Jobbikra vonatkozó mondatait adták el úgy, mintha a kormánypártra utalt volna – írja a Pesti Srácok.hu

hirdetés

Révész Máriusz azonnal helyreigazítást kért a laptól, mivel félrevezetően tették közzé az általa elmondottakat. A képviselő “ez most nem a törvények szerint történik” mondata a Jobbikkal kapcsolatos volt, de a 24.hu videója alapján mindez úgy jön le, mintha azt a Fideszről mondta volna.

A 24.hu tehát kivágta az interjúból azt a részt, ahol a képviselő kifejti, miért gondolja törvénytelennek a Jobbik plakátkampányát, és inkább úgy tette közzé a tartalmat, hogy az ellenzéki hangokat erősítsék vele.

A hírt az index.hu is lehozta, de a 24.hu lapjával ellentétben a képviselő által kért helyreigazítást teljes egészében közölték, addig utóbbi oldal csak fél mondatban foglalta össze, hogy valójában kit is bírált Révész.