Átverték a Zsolnay-negyed szervezőit?

Erről maradnak le a pécsi a nők!

Egy férfi sztriptíz show-t akartak modern táncprodukciónak beállítani, de lebuktak a szervezők, akik az E78-as termet akarták kibérelni. A Zsolnay örökségkezelő NKft. rögtön intézkedett a szerződésbontásról, amikor kiderült a turpisság – írja a Pécsi Újság.

hirdetés

A Pécsi Újság tudomása szerint szinte elállt a napokban a Zsolnay Negyed dolgozóinak a lélegzete, amikor azzal szembesültek, hogy egy cég férfi sztriptízt, ha tetszik chippendale showt hirdet, mégpedig a kulturális negyed E78-as termébe invitálva az érdeklődőket.

A Hot Men Dance oldalán még a negyed a helyszín- van remény?

A Zsolnay Örökségkezelő NKft.-nél elmondták, megtévesztették a negyed üzemeltetőit a terem kibérlői, hiszen „a kérdésében említett rendezvény szervezői azt az írásbeli tájékoztatást adták nekik, hogy rendezvényük modern táncelőadás lesz, új produkció amelyben a showtánc és modern táncok ötvözete a szórakoztató táncművészettel keveredik.

Az E78-ra pályázók a ZSÖK tájékoztatása szerint még azt is kiemelték – anélkül hogy említést tettek volna a műsor részleteiről -, hogy országos hírű koreográfusokkal dolgoztak együtt korábban, táncosaik musicalben szerepeltek, s hogy felléptek produkciójukkal az RTL Klub tehetségkutató műsorában is. A terembérleti szerződés megkötése előtt egyetlen szóval sem említették, hogy valójában mit is tartalmaz majd a produkció. A terembérleti szerződést fentiek tudatában kötötte meg a ZSÖK.

Erről maradnak le a pécsi a nők!

A cég viszont még időben, a jövő hét második felére meghirdetett esemény előtt értesült más forrásokból arról, mi is készül pontosan, ezért már intézkedtek is a bérleti szerződés felmondásáról.

Kiemelték, a társaság a negyed ingatlanrészeinek bérbe adásából is időről időre igyekszik bevételt szerezni, bérbeadás előtt pedig mindig igyekeznek a lehető legalaposabban tájékozódni arról, hogy a bérbe vett ingatlanrészben tervezett rendezvény illeszkedik-e a negyed szellemiségéhez, méltó-e a környezethez. Most is így volt, ez de – ahogy látszik – a másik fél nem bontotta ki a valóság minden részletét.

Hogy ezek után hol tartják meg a férfi sztriptíz fellépést a szervezők, egyáltalán lesz-e ilyen Pécsett, azt nem tudni, annyi biztos, hogy ha lesz, akkor az nem a ZSÖK ingatlanjaiban lesz megtekinthető.