Erős a gyanú, hogy megvan VV Fanni gyilkosa!

Biztonsági kamerák rögzítették az előzetes letartóztatásba helyezett MSZP-s exjelöltet VV Fanni lépcsőháza előtt, látszólag egy élettelen testet cipelt. Az autójában megtalálták a nő vérét is – írja az Origo.hu

hirdetés

A 35 év körüli férfit ritkán látták Dunaújvárosban, de amikor ott volt, mindig vitatkozott valakivel. A férfi a kulcsi evezősklub elnöke volt, amit egy korábbi sportolóval együtt vezetett. A klub másik vezetője elmondta, hogy ő sem tudta, hogy miből élt az exjelölt, de mindig drága kocsikkal járt.

Biztonsági kamerák felvették a volt MSZP-s jelöltet VV Fanni lépcsőháza előtt, amin látszik, hogy valószínűleg egy élettelen testet cipelt, amit betett az autójába. A kocsiban megtalálták a fiatal lány vérét.

Az autó útját a rendőrök Dunaújvárosig követték a térfigyelő kamerák felvételei alapján, de azt nem tudni pontosan, hogy hova ment a kocsi, így a lány holtteste sem került még elő.

A férfi 2010-ben a szocialisták támogatásával indult Dunaújvárosban az önkormányzati választáson, de végül nem nyert. Ma előzetes letartóztatásban van.