Micsoda sportszerűség! Pécsre hozta a kupát az elnök

Egyesületét hirdették ki nyertesnek a versenyen, mint kiderült, rosszul, ezért Pécsre hozta a kupát a komáromi elnök a valódi győzteseknek – írja a Bama.hu.

hirdetés

A Nyíregyházán megrendezett fogyatékkal élő diákok atlétikai döntőjén a versenybizottság elszámolta magát, és a komáromiaknak ítélte a kupát. Árva Jánosnak, a sportszövetség elnökének azonban valami gyanús volt, így kiszámolta ő maga is az eredményt, ahol kiderült, a baranyaiak bizony jobbak voltak. Ezután elképesztő sportszerűségről tett tanúbizonyságot, és leautózott Pécsre, hogy átadja a serleget a baranyai elnöknek, Bognár Miklósnak.

Baranyai aranyérmek, 1-3. korcsoport: Ancil Fanni (100 m futás, kislabda hajítás), Horváth Ádám (800 m). Svédváltó, lányok: Németh Jázmin, Ancil Fanni, Berezvai Mónika, Pandúr Nikolett. 4. korcsoport: Kolompár Ervin (távolugrás, magasugrás), Pandur Nikolett (kislabda hajítás). Különdíj: Kolompár Ervin (magasugrás és távolugrás arany). Felkészítő tanárok: Kürthy László, Kiss György, Tarnóczi Tamás, Makay Éva.