Muszlimok erőszakoltak meg egy lányt, mert fehér

Megerőszakoltak és megkínoztak egy francia lányt Párizsban, csupán mert francia volt, tettüket a muszlim kamaszok elismerték a bíróságon. A bíró szerint rasszista erőszak történt – írja az Origo.hu.

hirdetés

Evry-Courcouronnes-ban, Párizs egyik elővárosában szombat este a mindössze 18 éves lány mit sem sejtve indult el hazafelé a vonatról leszállva, amikor a négy kamasz bekerítette, majd ellopták mobiltelefonját, ékszereit leszaggatták róla.

A Le nouveau détective című bűnügyi újság szerint a következő szavak hangzottak el: „Fehér lány vagy, disznóhúst zabálsz, ezért megerőszakolunk!”

Bőven éjfél után volt, az utca üres volt, így a lányon senki sem tudott segíteni.

Egy közeli parkba hurcolták, ahol levetkőztették és elsőként egy 17 éves török fiú megerőszakolta. A többiek könnygázzal fenyegették, csavarhúzóval szurkálták meg, de égő cigit is elnyomtak a testén. A lányt otthagyták, még életveszélyesen is megfenyegették. Több csontja eltörött, a vonásait sem lehetett megismerni, miután hajnalban rátaláltak. Azóta elköltözött Párizsból, pszichiáterek kezelik.

A négy elkövető közül a legidősebb bűnöző a fiatalkorúakra kiszabható maximális harminc évet kapta, ő 17 éves volt. Legfiatalabb társa mindössze 13.

A bíró az ítélethirdetéskor azt mondta, hogy franciaellenes rasszizmus történt, ugyanis valakit csak azért kínoztak meg, mert francia.

Kiemelt képünk illusztráció.