Ők az év “legrosszabb” színészei!

A Forbes kiszámolta, kik ma a legkevesebb hasznot hozó hollywoodi férfi színészek: Adam Sandler már második éve kiütéssel nyert, mivel minden belé fektetett dollár 3,2 dollár bevételt hoz. Ez elég rossz eredmény, amit az üzleti magazin azzal indokol, hogy ugyan a 48 éves színésztől a Nagyfiúk 2 siker lett, még annak a 246 millió dolláros bevétele sem volt képes ellensúlyozni az olyan korábbi megabukásait, mint a Jack és Jill és az Apa ég! – írja az Index.hu

hirdetés

A hollywoodi színészek legalacsonyabb megtérülési rátájában több egykori közönségkedvenc is van, akik mára igen túlfizetett sztárok, egyre hullámzóbb teljesítménnyel. A Forbes úgy állította össze a Top5 legtúlfizetettebb színész listáját, hogy a becsült éves keresetüket arányosította a 2014 nyarát megelőző három filmjük bevételével:

  • Adam Sandler ugye kirobbanthatatlan az első helyről.
  • Johnny Depp a második, 4,10 dolláros megtérüléssel (a Karib-tenger kalózai-filmek ugyan nagy sikert arattak, de A magányos lovas és az Éjsötét árnyék lényegében megbukott).
  • Ben Stiller a harmadik, 4,80 dolláros megtérüléssel (a vártnál rosszabbul szerepelt a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? és a Kertvárosi kommandó is, de az Éjszaka a múzeumban 3 sem lett az év vígjátéka).
  • Ryan Reynolds, a Zöld Lámpás sztárja, akinek Szellemzsaruk című filmje 2013 egyik legnagyobb bukása volt, 4,90 dollárral a negyedik a túlfizetett hollywoodi színészek rangsorában.
  • 5,20 dolláros megtérüléssel a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks lett az ötödik a Felhőatlasz című sci-fi bukása miatt.