Orrszívó hozott Oscart a pécsi srácoknak

Streitmann Walter és Mátrabérci Zsolt egy gyermekeknek kifejlesztett, újfajta orrszívóval nyerte el a dizájn Oscar-díjának számító Red Dot-díjat Németországban – számolt be róla a hvg.hu. A Nosiboo névre keresztelt készülék a 2014-es orvosi dizájn kategóriában nyert. A Red Dot zsűri a jó dizájn mellett a termék általános minőségét, az innovációt és a funkcionális működést díjazta.

hirdetés

“Apaként mindent megteszek azért, hogy kisfiam a lehető legkevesebbet kapjon antibiotikumot, vagy gyógyszeres hatóanyagú orrspray-ket. A készülék nemzetközi sikere megerősít abban, hogy a helyes út a megelőzésé, és nem a gyógyszereké” – hallhattuk a díjjal kapcsolatban Zsolttól.

Orrszívó

A készülék szívóereje a csecsemőkortól kisgyermekkorig optimálisan állítható, maximuma az egészségügyileg megengedett legerősebb érték. A szabadalmaztatott Colibri szipka higiénikusan tisztítható, BPA-mentes, rugalmas kialakítása nem okoz orrnyálkahártya-irritációt. Az orrszívás eddig sokszor küzdelem volt a különböző, a piacon eddig árusított eszközökkel, de ezen változtat vélhetően a Nosiboo.

Orrszívó (1)

Walter és Zsolt mérnökök, egy belsőépítészettel, dizájnnal foglalkozó cég vezetői Pécsett. A Nosiboo projektbe bevonták dr. Hárságyi Erzsébet füll-orr-gégész szakorvost, valamint a formatervezés területén már számos sikert elért CoandCo csapatát – írja a hvg.hu.

MEGOSZTÁS
Előző cikkNem drágul a tojás
Következő cikkHúsz fok is lehet
  • mindenkinek?

    vagy:Arianna Orrszívó Porszívó
    2100 Forint, ajándék mosókefével, és a postaköltség árát a cég átvállalja. Kiszállítás postai utánvéttel legfeljebb 3 nap alatt.

  • mindenkinek?

    39 900 HUF
    Az ár az ÁFA-t tartalmazza