Pécsen járnak-kelnek az UFO-k

Pécs környéke az UFO-k Röszkéje, legalábbis Pataky Attila szerint, aki nem először teregeti ki a földönkívüliek viselt dolgait, miközben sokan csak az orrukat túrják – írja a Propeller.

hirdetés

Az Edda frontembere most a Petőfi Tv-nek adott interjút UFO-ügyben, és megdöbbentő dolgokról vallott, még szolisztikus jellgű élményéről is beszámolt:

“Az első házasságomban volt olyan, hogy a feleségemmel közösen, azaz ő velem élt meg egy élményt. De az enyém az általában, nagyon nagy részben szolisztikus jellegű volt: tehát aludt, feküdt mellettem a párom, és nem tudott semmiről.”

Pataky elmesélte, hogy élete első transzcendens találkozására délidőben került sor Miamiban, ahol két földönkívüli is szembe jött vele, majd szóba került, hogy “Pécs környékén van egy anomália, ott ki-be jönnek” az idegenek.

Pataky egyébként az amerikai elnökválasztásokra is kitért annak kapcsán, hogy Hillary Clinton győzelmében bízik, mivel ő a kampányában azt ígérte, ha megválasztják, felfedi az UFO-aktákat.

“Akkor, majd akik eddig az orrukat túrták, meg kiröhögték a témát meg csúfolódtak rajta… Azok, amikor majd először átöleli őket egy nyolckarú, szeretettel, akkor valószínűleg a naci tele lesz” – tette világossá Pataky.