Pécsen tanul a magyar Penelope Cruz

Judit, Penelope Cruz

hirdetés

Diane Kruger és Gwyneth Paltrow után most Penélope Cruz, azaz Judit is látogatóba érkezett a Life.hu-hoz. Judit 22 éves, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán ötödéves. A felhívásukra jelentkezett, amiben hasonmásokat kerestek.

“Egy filmjét láttam csak Penélope Cruznak, a Szaharát, és Igazából nem is nekem tűnt fel elsőként a hasonlóság, hanem a barátaimnak. Nem hittem nekik, ám később feltettem a közösségi oldalamra a színésznőről egy képet kíváncsiságból, majd mosolyogva olvastam a sok kommentet, milyen jól nézek ki, merre jártam, csak nem Egyiptomban? Ekkor megbizonyosodtam, hogy tényleg hasonlítok rá valamelyest…” – nyilatkozta a portálnak.

A Life.hu szerint nem csak valamelyest hasonlítanak, hanem nagyon is: a szemük, a hajuk, az arcuk, de még a bőrük színe is! Amikor rákérdeztek, mennyire követi Judit figyelemmel a színésznő öltözködését, akkor csak nevetett, ugyanis számára túl színesen öltözködik a híresség. Judit leginkább feketét, fehéret és szürkét visel. A stylistlányoknak több sem kellett: azonnal tudták, milyen ruhában fog tündökölni a magyar Penélope.