Simon-ügy: meghalt a koronatanú

Meghalt Welsz Tamás – tudta meg a Hír TV. A Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozót ki akarta hallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség.

hirdetés

Welsz Tamásért egy rendőrautó ment az irodájához, ahonnan bilincsben szállították el, menet közben azonban rosszul lett. Az mno.hu információi szerint ezután egy egészségügyi intézménybe szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

A Magyar Nemzet úgy tudja, az MSZP politikusai közül nem csupán Mesterházy Attila korábbi helyettese, a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor szerezhetett magának bissau-guineai útlevelet. Állítólag afrikai úti okmányokkal rendelkeznek más szocialista országgyűlési képviselők is. Mindezeket Welsz Tamástól szerezhették.

Simon Gábor ügyében a kiszivárgott információk alapján három személyt gyanúsítanak, köztük Welsz Tamást és barátnőjét. Azt még nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát, azonban neve már többször is felmerült piszkos ügyletek kapcsán, bizonyos információk szerint többek között ikresített rendszámokkal, okmányokkal, útlevelekkel kereskedett.

Fotó: Index

  • Névtelen

    A kálium-klorid (KCl) egy fém-halogenid, melyet ahogy neve is mutatja kálium és a klór alkot.

    A kálium-klorid nagy adagban halálos. Szájon át a szervezetbe kerülve a halálos adag 2500 mg/testsúly-kilogramm. Intravénásan 100 mg/testsúly-kilogramm a halálos adag, mely a szívinfarktus tüneteit okozva szívmegálláshoz vezet, ami a keringés teljes összeomlását idézi elő. Ezután nyom nélkül felszívódik a szervezetben, ezért utólag a boncoláskor nem mutatható ki, ha valakit kálium-kloriddal mérgeztek meg.

  • ezüsthajó

    Milyen különös véletlenek vannak… Lefogadom, hogy ezt is ráverik a Simonra, csak hogy minél többször lehessen mutatni bilincsbe verve a tévében…