A Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat

Rejtett kamerával rögzítették, ahogy az egyik Soros-szervezet arra biztatja a migránsokat, hogyan kerüljék meg az európai törvényeket és vezessék félre a hatóságokat – írja az Origo.hu.

hirdetés

Megdöbbentő és felháborító, hogy a Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat – nyilatkozta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának. Egy most nyilvánosságra került, rejtett kamerával készült felvételen az egyik Soros-szervezet arra okítja a migránsokat, hogyan vezessék félre a menekültügyi hatóságokat, kerüljék meg a törvényt és mondjanak magukról mást, mint a valóság. Elhangzik például a felvételen, hogy üldözött kereszténynek érdemes mondani magukat, és tanítják is az imádkozást.

Hidvégi arról is beszélt, hogy korábban „migránsszótárt” osztogattak a bevándorlóknak, amelyekben szintén arról volt szó, hogyan lehet félrevezetni a hatóságokat, kijátszani a határvédelmet. Mint mondta, jó, hogy nyilvánosságra került a felvétel, mert a nyilvánosságot tájékoztatni kell arról, mi zajlik Európa határainál. A „Soros-szervezetek” nem csak az Európai Parlamentben kifejtett lobbitevékenységgel, nem csak a migránskártyákkal és a migráció finanszírozásával vállalnak szerepet,
de az ilyen gátlástalan akcióktól sem riadnak vissza – jegyezte meg a kommunikációs igazgató.