Vacsora 136 ezer forintért? Belefér…

Érdekes étteremkritika látott napvilágot a 444.hu oldalán. A cikk szerzője a Fertő-tó túloldalán vacsorázott az osztrákoknál párjával, mintegy négyszázötven euróért, százharminchatezer forintért. Ugyan kicsit drága, de a szerzőnek “nincs elvi kifogása az ellen, hogy évente egyszer ennyiért vacsorázzon”.

hirdetés

A 444.hu újságírója átruccant Ausztriába, a Fertő-tó melletti Taubenkobel étterembe. Azon a nyár estén a borostyánnal befuttatott lugasban egy tizenkét fogásos menüt fogyasztott el, állítása szerint élete legjobb falatjait.

A szerző kielemzi vacsorájának mind a tizenkét fogását, majd leírja, hogy három-három itallal és borravalóval együtt 450 eurót hagyott náluk. Egyébként az alkalmazottak szinte mindegyike magyar.

Összegezve a tapasztalatokat, leírja: “Nincs elvi kifogásom az ellen, hogy évente egyszer ennyiért vacsorázzak, de más hasonló éttermek áraival és színvonalával összehasonlítva ennyi pénz ezért az élményért sok.”

Mindesetre ebből az következik, hogy sikeresen kalapozza össze a pénzt a 444.hu az újságírói számára, jó helyre megy a támogatók pénzre.