Szeretik a Fideszt a fiatalok

A kormánypárt magasan vezet a fiatalok, főként a 28-32 éves korosztály körében, derül ki egy felmérésből, ami még a fideszes politikusokat is meglepte, írja a Hvg.hu.

hirdetés

A Fidesz nem kampányol a fiatalok körében, tehát nincs kiérlelt ifjúságpolitikája, ráadásul alig ad életjelet magáról ifjúsági szervezete, de még a politikusai is koravének, olvasható a cikkben.

Azonban a felmérésből kiderül, hogy nem foglalkozik a fiatalok többsége a politikával, emellett hiányzik az a 300 ezer fiatal is a közvélemény kutatásból, akik az elmúlt években elhagyták az országot.

 

 

  • ???????

    Fiatal, akkor ne siránkozzatok, ha……….pl a lányokat egyre többször fogják megtámadni a c-kategóriások, hisz nekik mindkét párt esetében jogaik vannak. Aztán még sok minden máson sem kell csodálkoznotok, ha tényleg úgy gondolod, ahogy itt leírtad!!!

  • Fiatal

    Ez nem szeretet kérdése nálunk. Egyszerűen a Fideszen kívül nincs másik alternatíva, még akkor sem, ha a mostani kormány is követ el hibákat, vannak megkérdőjelezhető vagy éppen rossz döntései. A baloldal romokban, egymást sem tudják irányítani, nem az országot. A Jobbik esetében egy kicsit is gondolkodó ember látja, hogy rájuk nem szabad egy országot bízni, mert abból katasztrófa lesz. Ha sok dologban igazuk is van, ilyen stílussal és emberekkel nem lehet, nem szabad politizálni. LMP igazi fővárosi liberális párt, más meg nincs a palettán. Marad a Fidesz.