Új játékosok a PMFC-MATIAS csapatában

Az Újpest elleni meccs választ adhat a kérdésre, hányadán is állunk...

A PMFC-MATIAS a jövő héten már megkezdi a felkészülést. A kiszemelt új játékosokkal egyelőre csak tárgyal a vezetőség, megegyezés még nincs – elképzelhető, hogy Pölöskey Péter megint visszatér – írja a Bama.hu

hirdetés

Az új vezetőedző, Véber György elmondta, hogy június 25-én, vagyis a jövő héten kezdi meg a munkát a PMFC-nél. Azt továbbra sem tudni, hogy ki lesz a segítője, ugyanakkor úgy tűnik, a szakmai stáb nem cserélődik ki teljesen: ifjabb Bogyay Zoltán marad a kapusedző, Kárpáti Péter erőnléti edzővel pedig tárgyalnak a folytatásról.

Csakúgy, mint Városi Viktorral. A lejárt szerződésű futballistával kapcsolatban nemrég azt nyilatkozta Győri János, a klub sportigazgatója, hogy hamarosan pont kerül az ügyük végére, ám ez péntekig nem történt meg. Miként azt sem lehet tudni, hogy Pölöskey Péter végképp búcsút intett-e a PMFC-nek, vagy a következő idényben is visszatér a Debrecentől. Fröhlich Roland ugyanakkor a pécsiekénél jobb ajánlatot kapott, lehet, hogy Dunaújvárosban folytatja.

A PMFC egyik játékosa, Szatmári Lóránd a népszerűségi lista élbolyában van, ez kétségtelen. A középpályást több klubbal is összeboronálták már, állítólag ott van a Dunaújváros kívánságlistáján is – miközben szerződés köti a pécsiekhez, és eddig állandóan arról lehetett hallani, hogy marad is.A következő szezonban már az első fordulóban bekapcsolódnak a Magyar Kupa küzdelmeibe az élvonalbeli csapatok.