Veszélyben Katalin hercegnő terhessége

Második terhességét is nehezen viseli Katalin hercegnő (32), már az is felmerült, hogy kórházba kell őt szállítani vészes terhességi hányás miatt, mert kiszáradhat – írja a Blikk.

hirdetés

Katalin most lépett a harmadik hónapba és ha szerencséje van, hamarosan enyhülnek a tünetei. A kórházat eddig azért kerülhette el, mert otthonukban orvosai infúzióra kötötték.

Hogy minél nyugodtabb környezetben legyen, azt kérte, hogy vigyék haza a szüleihez kisfiukkal, Györggyel (1) együtt, akivel betegsége miatt egyáltalán nem tud foglalkozni. Otthon is folyamatosan orvosi felügyelet alatt áll, és édesanyja is mellette van.

– Katalint egyelőre édesanyja, Carole ápolja. Az interneten talált alternatív gyógymódokkal, teákkal és egyebekkel próbál lányán segíteni – tájékoztatta a Daily Mailt a brit királyi család egyik alkalmazottja.

Sokan összekeverik a vészes terhességi hányást a terhesség első harmadában jelentkező, egyébként szintén kellemetlen normális reggeli rosszullétekkel, ám Katalinnál korántsem erről van szó. Ő a betegsége miatt ugyanis egy nap akár harminc alkalommal is hányhat, a kiszáradástól pedig életveszélyes állapotba is kerülhet.