A csúcsbunkóság: óriás Audival a rendőrök helyén keresztben

Olvasónk küldte ezt a fotót, amit néhány nappal ezelőtt készített az uránvárosi Tesco parkolójában. Gyakorlatilag a Q7-es Audi minden szabályt megszegett. Olvasónk K. Bálint nem kicsit akadt ki. 

A hatalmas terepjárót potom 15 millió forintból meg lehet vásárolni, vagyis bárki, aki néhány évig zsíroskenyeret eszik és hidegvizet iszik, az hozzájuthat ehhez a filléres gépcsodához.

A monstrum pedig mivel igen széles és mivel a járás is igen kellemetlen nyűg lehet bizonyos vastagságú pénztárca esetében, a pofa viszont annál nagyobb, így indokolt az, hogy egy ilyen autóval a lehető legröhejesebb módon álljunk meg: keresztben, két parkolót elfoglalva, a bejárattól egy köpésre. Ez ugye az alapszabály, igen ám, de valaki még ezen is túltesz, hiszen simán megállt a rendőrök és a mentők helyén, amire a “hatóság számára fenntartott” felirat is figyelmeztet a parkoló felett. Ráadásul kamerák is figyelik a területet.

bunkó
Ennyi.

Olvasónk nem is gondolta azt, hogy megúszhatja az extrémen ciki kivagyiságot és magamutogatást, hiszen – gondolta naivan – ha meglátják a videókon, hogy mit művelt az illető, bizonyára elcsomagolják a nevetséges modorával együtt. Ám nem ez történt, sőt lazán bevásárolt a pasi, lévén a Tecsóba befelé menet és kifelé jövet is ott állt az autó.

K. Bálint elmondása szerint még ekkor is legyintett volna, ám mikor meglátta, hogy a járőrautóval érkező rendőröket sem izgatja a téma, simán arrébb álltak, kattintott a telefonjával, hogy megörökítse az utókornak, miként is él a magyar.