Albániai szinten a mecsekoldali közvilágítás?

Olvasónk totál kiakadt, mert szerinte hiába jelenti be a hibát, úgy érzi, senki sem intézkedik érdemben ügyében. Olvasói levél.

hirdetés

A Jakabhegyi út az egyik legforgalmasabb dűlő Pécsen, hiszen több ezer ember használja Magyarürög és a Jakabhegyi Kollégium között. A környéken diákok, fiatal házasok és idősek is élnek, nem kell magyarázni senkinek, hogy milyen hazajönni tök sötétben egy fiatal lánynak vagy magányos idősként sötétben elaludni, mert a minimális biztonságérzet sem marad meg.

Nem számoltam, hogy az elmúlt egy évben hányszor voltak sötétek az utcák csak azért, mert nem volt közvilágítás a környéken, de az elmúlt egy hónapban legalább ötször jelentettem be a hibát, de hát Albániában nem kell megoldani mindezt.

A Mecsekoldal pedig valójában Albánia lehet, hiszen nemrégiben augusztusban jártunk Albániában, és ott a házigazda sűrű elnézések közepette előre közölte velünk, hogy sajnos ez van náluk, ne haragudjunk, hogy ha elmegy az áram. Szinte bocsánatot kért, hogy annyira rossz a szolgáltatás.

Annyira már sikerült rájönnünk az elmúlt hónapban, hogy a német multinacionális cég, az E.ON felel a hálózati hibákért, vagyis a tök sötét utcákért, de hogy vajon miért nem lehet megjavítani, arra láthatóan a szakiknak sincs válaszuk. Különben kutyának sem kell a fény, de akkor miért is szednek ezért adót ezért itt is???

Legutóbb a megyei napilap is foglalkozott a kérdéssel – persze azóta sincs komoly változás. A hibát egyébként itt lehet boldogan és büszkén bejelenteni: https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes

Név és cím a szerkesztőségben