Elnézést kért a Zsolnay-negyed

Néhány napja olvasónk írta meg nem túl kellemes kalandjait a negyedben. Reagáltak felvetéseire.

hirdetés

“Ezúton elnézését kérjük az Önöket ért kellemetlenségekért. Köszönjük észrevételeit, a jövőben igyekszünk elkerülni, hogy hasonló eset előforduljon.

Levelében feltett kérdéseire válaszul: nemcsak a honlapjainkon értesülhet a ZsÖK NKft. programjairól, de a friss információkat, esetleges programváltozásokat az interneten tudjuk a leghamarabb megjeleníteni.

Több ezer példányban, havi rendszerességgel készítünk részletes programfüzetet, ami fellelhető a Zsolnay Kulturális Negyed Infopontjain, a Művészetek és Irodalom Házában, a Cella Septichora Látogatóközpontban és a Kodály Központban, illetve megtalálható a város több kulturális intézményében és turisztikai irodájában.

A teljes programkínálatot a nyomtatott médiában nincs lehetőségünk fizetett hirdetés formájában megjelentetni, de például a Pécsi Hírekből, a Time Out Pécsből, a Pécsi Estből, a Kultúrka Magazinból, illetve az Új Dunántúli Napló csütörtöki számában a ZsÖK által szerkesztett oldalról értesülhet kiemelt programjainkról.

Ezenkívül megjelenünk még a Pécs Tv, a Pannon Tv, a Rádió 1 műsoraiban, a városi, regionális és országos médiában, hiszen a sajtót rendszeresen tájékoztatjuk eseményeinkről. Ebből a kínálatból a szerkesztőségek válogatják ki, mely programokat jelenítik meg felületeiken.

Sajnos számos kivédhetetlen, vis maior helyzet (technikai okok, illetve a Tanac Néptáncegyüttes továbbjutása a „Felszálott a páva…” vetélkedő döntőjébe) adódott a táncházzal kapcsolatban a közelmúltban. Erről a megállító tábláinkon, információs pontjainkon, a rádióban, hírlevélben és az internetes felületeinken értesíteni tudtuk a vendégeinket, a meghirdetett időpontban ezért jelent meg hat vendég.

A Negyedben található vendéglátóegységeket és a ruhatárat bérlők üzemeltetik, javaslatait és észrevételeit továbbítjuk feléjük, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló eset.

Sok szeretettel várjuk programjainkra és helyszíneinkre a jövőben, remélve, hogy jó élményeket adhatunk Önöknek!”

ZSÖK