Szívhez szóló levélben keres munkát ez a pécsi pár

Nagyon kedves és egyben szomorú levelet kapott szerkesztőségünk egy olyan házaspártól, akik szeretnének dolgozni, ám nem tudnak. A levelet változtatás nélkül közöljük. 

Kedves Pécsi Hírek szerkesztősége!

Bocsánatot szeretnék kérni önöktől, de segítségüket szeretném kérni abban, hogy a férjemmel együtt 22 800 ft-ból élünk havonta. 58 évesek vagyunk, és sehová se vesznek fel sajnos, pedig ígérik, de nem vesznek fel. Én a Pécsi Veress E. utca 2 rendelőben dolgoztam 27 évig, de a kartonozó megszűnt és el kellett 2002-ben jönni. A férjem 37 évet dolgozott mint raktáros az Eonnál, de 2 éve elküldték. Tartalékunk nincs, a 82 éves Édesanyám segít, hogy élhessünk. Kérem szépen, ha tudnának írni, hogy valaki segítsen rajtunk anyagilag nagyon szépen megköszönnénk önöknek, mert havi 22 800 ft-ból nem tudunk élni sehogyse.

Hogyha valaki tudna két 58 éves embernek munkát ajánlani, de egy kis anyagi segítséget ha valaki tudna két emberen, mert a 82 éves Édesanyám segít rajtunk, hogy élhessünk, és rendes egyszerű emberek vagyunk. Őszintén kérjük szépen a segítségüket. 

A név és cím a szerkesztőségben.