Szörnyű volt látni a tragédiát

Egy olvasónk szemtanúja volt a mecseki völgyhídon történteknek. Párja vette észre azt a személyt, aki a mélybe vetette magát, majd ők értesítették a szerveket. 

hirdetés

Ahogy azt tegnap megírtuk, a kora délutáni órákban érkezett egy telefonhívás a szerkesztőségünkbe, hogy a mecseknádasdi völgyhidat mentők, rendőrök, tűzoltók lepték el, miután valaki a mélybe vetette magát. A rendőrség sajtóügyeletesétől megtudtuk, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet.

A történtekre egy másik olvasónk is reagált, aki párjával autózott a hídon, amikor valaki leugrott a magasból.
– Mentünk Pécsre Szekszárdról a párommal, épp a völgyhídon hajtottunk át, amikor a párom hirtelen megállt és felkiáltott. Kérdeztem, mi van, és mondta, hogy látott valakit, a híd szélén ült kívülről, és látta ahogy ellökte magát és leugrott a hídról – kezdte beszámolóját a szemtanú. – Megálltunk, kiszállt a párom, megbizonyosodott a látottakról, és hívta a segélyhívót. A rendőrök alig 5 percen belül ott voltak, az egyik rendőr lement hozzá és nem sokkal később a mentők, illetve a tűzoltók is megérkeztek a helyszínre – folytatta olvasónk.

– Amikor elvitték, még élt, de sajnos elhunyt azóta – írja üzenete végére a tragédia szemtanúja. Mások szerint viszont azonnal szörnyethalt.

Kérjünk segítséget!
A Pécsi SOS Élet, öngyilkosság-megelőző sürgősségi telefonszolgálatot 19 óra és reggel 7 óra között ingyenesen hívhatjuk a 06 80/ 505-390-es számon, de tárcsázhatjuk a Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok éjjel-nappal ingyenesen hívható számát is: 116-123.