Ezeket az oldalakat muszáj követned, ha imádod Pécset

Pécs minden túlzás nélkül az egyik legkúlabb magyar város. Ezt természetesen az Instagram népe is felfedezte, így rengeteg pécsi kontent, sőt kifejezetten csak a baranyai megyeszékhelyről szóló oldalt hoztak létre a lelkes netezők. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük ezeket egy helyen, hogy sorban végig tudjátok kattintani a követés-gombot. 

Íme, itt vannak a legpécsibb Insta-oldalak, nem csak pécsieknek:

insta_pecs

Az első poszt 2012-ből származik, mikor sok magyar még talán nem is tudott a képmegosztó létezéséről. Ennek ellenére sajnos nincs túl sok fotó az oldal idővonalán, de vigasztaljon minket, hogy ami van, az nagyon szép. Kövessük sokan, hátha ettől majd újra beindul a posztolás, ami egy ideje várat magára.

pecsfun

Sokféle tartalmat találunk a fent nevezett oldalon: vannak szép városi képek, eseményfotók, meg sok sör is. Emellett nemzeti ünnepeken is rendszeresen posztol a kezelő, így a követőknek nincs esélye megfeledkezni egy-egy fontosabb napról.

universitylife_pecs és pte1367

Ha valakit kifejezetten az egyetemi programok érdekelnek, az mindenképpen lájkolja az egyetemi életről elnevezett profilt, ahol plakátok és mémek is akadnak szép számmal a saját fényképek mellett. Emellett persze hivatalos egyetemi oldal is létezik, ahol minden hírt első kézből kapunk meg, mely az intézményt érinti.

pecsidoors

Imádod a szép, lepukkant, vagy csak különleges ajtókat? Jó hírünk van, nem vagy egyedül. Valaki külön fiókot hozott létre Pécs legérdekesebb nyílászárói számára, melyekről rendszeresen posztol. Tényleg, csak ajtókról. Imádjuk.

tvtoronypecs

Pécs egyik kedvenc nevezetessége kétséget kizáróan a tv-torony, melynek nem meglepő módon saját közösségi oldalai vannak. Gyönyörű képek, aktuális ajánlatok és érdekességek várják az oldalt nézegetőket.

pecsazpecs és ezpecs

Csak úgy, minden cél nélkül nézegetnél képeket Pécs legkülönbözőbb részeiről? Ezt megteheted például ezen a két oldalon is. Persze mindezek mellett rengeteg vendéglátóhely, egyesület, kulturális intézmény is rendelkezik saját oldallal, így ha csak a hashtagek vagy a profilok között rákeresünk a város nevére, gyakorlatilag mellé nem tudunk lőni.