Pihenés, utazás, vidám családi összejövetelek, fesztiválok… idén nyáron fotópályázattal kedveskedtünk olvasóinknak, hogy megtudjuk, mit jelent számukra a forró évszak, és miért imádják ilyenkor, a ragyogó napsütésben talán még jobban a várost. „Eredményhirdetés” következik, mutatjuk a képeket!  

Bár a nyeremény most „csupán” annyi volt, hogy a játék végén megosztjuk olvasóink képeiből összeállított galériánkat a PécsMa.hu-n, valamint Facebook- és Instagram-oldalunkon, sok szép kép készült, amik jól megragadták városunk hangulatát, páratlan szépségét.

Persze a leghíresebb látnivalókról – székesegyház, Cella Septichora, Zsolnay-negyed, dzsámi – is akadtak bőven alkotások, ahogy a cukiságról: háztetőn lapuló-hűsölő vagy kosárban napfürdőző cicák, lazuló tengerimalacok, Mecsekben kiránduló kutyusok, lombok közt daloló feketerigó. Kedvelt téma volt még a sok belvárosban lengedező, árnyékot nyújtó napvitorla, a város határában pompázó aranysárga napraforgók, és a részleges napfogyatkozás.

A legtöbb képet Gátonyiné Csicskár Andrea küldte, íme csodás pécsi fotói:

Az alábbi szuper képeket pedig Kata, Viktória, Ádám, András, Máté, Etelka és Alexandra küldte, köszönjük nekik is!

Reméljük, galériánk többeknek ad majd inspirációt arra, hogy a következő adandó alkalommal megosszák velünk és a pécsiekkel alkotásaikat.