Fényfestéssé alakított gyerekrajzokkal mondanak köszönetet Pécsett

Sokféleképpen mondanak országszerte és Pécsett is köszönetet az egészségügyben a járványhelyzet alatt is fáradhatatlanul dolgozóknak: a pécsi tévétorony villogással, a színház üzenőfallal, egyesek az erkélyre kiállva tapsolnak, mások énekelnek, szívecskét tesznek az ablakukba, hogy csak néhány példát említsünk. A legújabb hálaadási módszer pedig a fényfestés, méghozzá nem is akárhogyan. 

hirdetés
Uránia Mozi

Az állandó készültségben lévő egészségügyi dolgozók kitartásáért és munkájáért köszönetnyilvánítás képpen egy pécsi, audiovizuális szolgáltató a PTE Klinikai Központ Rákóczi úti falát digitálisan átfestette május 22-én este kilenctől. A gyermekkórházban ápolt gyermekek számára kiírt rajzpályázatra beküldött képeket fényfestéssel vetítették az épületre.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Fényfestés a Rákóczi úton Az állandó készültségben lévő egészségügyi dolgozók kitartásáért és munkájáért köszönetnyilvánítás képpen a Vizuál Tipp Kft. a Klinikai Központ Rákóczi úti falát digitálisan átfestette 2020.05.22-én este kilenctől. Az arra járó gyalogosok meg-megálltak, az autósok is lassítottak. A gyermekek számára kiírt rajzpályázatra beküldött képeket a felajánló fényfestéssel vetítette a falra. „A gyerekek kaptak egy sablont az épületről, ami olyan, mint egy kifestő, erre kedvük szerint rajzoltak, festettek, mi ezt a mintát vetítettük ki az épületre. Sok ilyen projektben veszünk részt az egész országban, a gyerekrajzpályázatunkat is több városban megvalósítottuk már – mondta Nemeskéry Kornél a Vizuál Tipp Kft ügyvezetője – de most a betegellátásban résztvevők áldozatos munkáját szerettük volna ezen a módon is megköszönni. #pte1367 #univpécs #ptekk #fényfestés #vizualtipp ⌨️@baloghrobert72 📸@csortosszabolcs

Ein Beitrag geteilt von Pécsi Tudományegyetem (@pte1367) am

Forrás: pte1367 Instagram