Őrült dolgokat művel a negyedben ez a srác!

Láttunk már sok gyönyörű videót Pécsről és a Zsolnay-negyedről, de így még sosem mutatta be senki Pécs kulturális városrészét! Horgas Pepe – aki a fővárosban akrobata tanár, de szerepelt már hollywoodi thrillersorozatban is és jelenleg a magyar Ninja Warriorban szurkolhatunk neki – hihetetlen filmet készített a Zsolnay-negyedről!

hirdetés

A pécsi Horgas Péter lyukas szívvel született, az orvosok nem jósoltak neki hosszú és fizikailag aktív életet, ő 30 évesen azonban nem bír megülni egy helyben, muszáj zuhannia, lógnia, repülnie, esnie vagy másznia. Mindent bevállal, amitől egy átlagembernek feláll a szőr a hátán, legutóbb például a The Alienist nevű, Budapesten forgatott thrillersorozatban volt akrobata. Róla itt írtunk bővebben! De most nézzük, mit is csinál Pepe a Negyedben!

Pepe egyébként parkourozik a videóban, mely a tánchoz hasonlóan szintén egy mozgásművészet. Lényege a haladás, hogy a lehető legkreatívabb, legszebb, leggördülékenyebb mozgással jusson el az ember A-pontból B-pontba, akár falat, kerítést, vagy éppen szabadtéri játékot mászva. Ezt a mozgást lehet fűszerezni szaltókkal, egyéb látványelemekkel. Ha parkourról beszélünk, akkor érdemes megemlíteni még a szintén pécsi Tamási Patrikot is, akiről bővebben itt írtunk!

Hirdetés