Akciós nyelvtanfolyamok a Katedránál

A pécsi Katedrát üzemeltető cég idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Véh Balázs ügyvezető válaszolt az ünnepi akciókra vonatkozó kérdéseinkre.

hirdetés
Mivel készül a pécsi Katedra a 20. szülinapra?

A legjobb árakkal, ami valaha előfordult iskolánk történetében. A 120 órás lakossági csoportos tanfolyamainkat 90.000 Ft helyett most csupán 39.990 Ft-ért kínáljuk.

Milyen nyelveket lehet így tanulni?

Angol és német tanfolyamaink kezdő, alapfokú és középfokú szinten érhetők el ezen az akciós áron. Képzéseink hétköznapokon délután, intenzív formában délelőtt illetve hétvégén is indulnak szeptember 19-től.

katedra

Hallottuk, hogy 2020-tól az egyetemi felvételihez nyelvvizsgára is szüksége lesz a diákoknak. Erre is vonatkozik az akciós ajánlatuk?

Nyelvvizsga garanciát vállalunk a nyelvvizsga felkészítő tréningjeinkre.

Mit jelent ez pontosan?

A 60 órás felkészítő tanfolyam árában (69.000 Ft) benne van a nyelvvizsgadíj is. Ha nem sikerül a nyelvvizsga, akkor a tanfolyamot meg lehet ismételni és a nyelvvizsgát is mi álljuk, egészen addig, amíg az nem sikerül.

Milyen nyelvvizsgára készítik fel a diákokat?

Iskolánk Euro, Origó, TELC és Pannon nyelvvizsga helyszín. Ezek mellett természetesen bármely más általános és szaknyelvi vizsgára vállalunk felkészítést csoportos vagy akár egyéni tanfolyam keretében.

katedra_kep

Hogyan lehet beiratkozni?

Ügyfélszolgálatunk minden hétköznapon várja a nyelvtanulókat 7.30-19.00 óra közötti nyitva tartással a Rákóczi út 1-ben vagy a 72/213-231 és 20/2519769 számon. A www.pecs.katedra.hu weboldalunkon további részletek is megtalálhatók.

(x)