BiciKlikk – szaküzlet és szerviz 400 négyzetméteren

A Biciklikk több, mint kerékpár szaküzlet. Egy elhívatott profi csapat. A Biciklikk működtetésére összeállt csapatunk munkája életforma, ahol a munkatársak hivatása szenvedélyük is egyben.

hirdetés

A több, mint 400 négyzetméteres üzlet mellett egy minden igényt kielégítő webshopot üzemeltetünk. Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint ezer kerékpár, kiegészítők, ruházat és alkatrészek is megtalálhatóak. Webáruházunk motorja 2014-ben elnyerte az “Év honlapja” díjat, a biciklikk.hu webshopot azóta is folyamatosan fejlesztjük a vevők elégedettsége és a könnyebb átláthatóság érdekében.

003_Zsofi_Biciklikk

Hogy miben vagyunk mások? Egyrészt rengeteg ingyenes extra szolgáltatást nyújtunk a kerékpárok mellé (7 év vázgarancia, 1 év ingyenes baleset biztosítás, használt kerékpár beszámítás, kulacsfeltöltő pont, ingyenes keréknyomás ellenőrzés), másrészt felhasználóbarát webáruházunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő biciklit.

Mindenkit szeretettel várunk üzletünkben és online áruházunkban egyaránt. Mindazokat, akik tudják mit akarnak, és azokat is, akik még nem tudtak dönteni.

Térj be hozzánk minden kötöttség nélkül: pécsi üzletünkben a teljes körű szerviz és bemutatóterem mellett lehetőség nyílik a kerékpárok kipróbálására is.

Cím: Pécs, Kodály Zoltán utca 3.
www.biciklikk.hu

Addig is kövess minket Facebook-oldalunkon, hogy akcióinkból mindig naprakész lehess, vagy ugorj fel a biciklikk.hu oldalra és válogass kedvedre! (x)