Generali: 4 új képviseleti pont Baranyában

Országszerte személyesen

Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Baranya megye lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseleteit: kettőt Pécsett, illetve egyet-egyet Mohácson és Vajszlón. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

hirdetés

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása* szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3.100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 210 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2016-ban.

Generali_kepviseletnyitas_Pecs_BudaiNagyAntalutca_20160126

Generali Biztosító – Baranya megye

Bár a biztosító korábban is jelen volt a megyében, az új képviseleti pontok segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a helyi lakosok életének. Megismerheti a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tud ajánlani.

A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Nyugdíjpénztár, a Generali Egészségpénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

A megyében az új képviseletek az alábbi helyszíneken találhatók:

  • 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 33.
  • 7624 Pécs, Budai Nagy Antal utca 1.
  • 7838 Vajszló, Kodolányi tér 5/c
  • 7700 Mohács, Szabadság utca 40
A GENERALI CSOPORT
A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. A nemzetközi Generali Csoport az egyik legnagyobb világméretű biztosítási szolgáltató, a vállalatcsoport 2014-es teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte 78 ezer alkalmazottat foglalkoztató és több mint 60 országban 65 millió ügyféllel rendelkező Generali Csoport vezető szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.

 


*18-59 éves magyar lakosságra reprezentatív Omnibusz-kutatás, 2014. augusztus, NRC Kft.

(x)