20 éves a nyelviskola – Retro áron a nyelvtanfolyamok

A húsz éves Unió Nyelviskola vezető nyelvtanárával, Benkő Ágnessel beszélgettünk az induló nyelvi képzésekről és a beiratkozók születésnapi ajándékáról.

hirdetés

Az elmúlt két évtizedben sokat változott a nyelviskolák helyzete Pécsett: több iskola valamely budapesti központú hálózat részévé vált, vagy éppen tanulóhiány miatt bezárni kényszerült.

Egy ilyen környezetben örömteli, hogy az Unió Nyelviskola 20 éves születésnapját ünnepelhetjük. Különösen, hogy már meg is kaptuk az ajándékunkat: angol és német képzési programjainkat a Nemzeti Munkaügyi Hivatal az új felnőttképzési rendszerben az elsők között vette nyilvántartásba! Ennek eredményeképpen ezután is áfa mentesen tudjuk nyújtani a képzéseket.
A születésnapunk alkalmából meg szeretnénk ajándékozni a beiratkozóinkat: szeptemberben a 20 évvel ezelőtti, 200 Ft/órás díjon iratkozhatnak be nyelvtanfolyamainkra az érdeklődők. Ezt a kedvezményt az első 200 beiratkozó részére nyújtjuk az áfa mentességen felül.

Nyelviskolánk az Árkád parkjánál található, a Czinderi u. 6 szám alatt várjuk az érdeklődőket. Telefonon a 72/311-472-es telefonszámon állnak rendelkezésre az oktatásszervezők. Jelentkezzen most, ne maradjon le a „retro” árakról!

UNIO Nyelvislola PR cikk fotó 09.15