85 éves jubileumát ünnepli a Bártfa

A Bártfa Utcai Általános Iskola tantestülete és diákközössége tisztelettel meghívja minden volt diákját és pedagógusát 85 éves jubileumi rendezvényére, melyet 2011. május 7-én, 10 órától tartunk iskolánkban, a Bártfa utca 5. szám alatt.

hirdetés

A program 10.30-kor köszöntővel indul, majd a volt és a jelenlegi „Bártfások” műsorával folytatódik. Délben veszi kezdetét az ünnepi majális, amelyen folyamatosan sportbemutatók, kézműves foglalkozások adnak elfoglaltságot az érdeklődőknek, továbbá megtekinthetők lesznek az iskola múltját megjelenítő filmek és egy kiállítás is.

12.30-tól az iskola színjátszói lépnek fel, majd egy óra múltán aerobic bemutató kápráztatja el a közönséget. 14 órától az angolul és németül tanuló diákok adnak számot tudásukról, majd 14.30-tól a játékos vetélkedő és a pályázatok eredményhirdetése zárja a napot.

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a bartfautcai@freemail.hu címen vagy napközben a 72/515-327 telefonszámon, és keresse fel honlapunkat, (http://www.bartfa.sulinet.hu) ahol „Bártfás-totót” és még több információ talál rendezvényünkről!

Forrás: Bártfa Utcai Általános Iskola