A bizalom visszaszerzése – köszönet Krisztának

Dr. K. G. az alábbi történetet osztotta meg szerkesztőségünkkel, amely után – elmondása szerint – visszanyerte bizalmát az emberekben. Levelét az alábbiakban közöljük:

hirdetés

“Napokkal ezelőtt Kertvárosban elvesztettem irattárcámat elég sok pénzzel és fontos feljegyzésekkel. Tudtam, hogy egyik buszmegállóban, vagy valamelyik autóbuszon esett ki a táskámból. Az elvesztés után pár órával vettem észre a tényt, elindultam keresni, esetleg abban reménykedtem, hogy a buszvégállomáson leadták, vagy talán a szóba jöhető kukákban találom meg az elveszett tárcám – persze pénzem nélkül. Utánjárásom eredménytelensége nagyon letört a veszteségek miatt. Ám, nem sokkal később egy hölgy telefonált, hogy megtalálta tárcámat.

Egy benne levő névkártya alapján felhívta az illetőt,aki tudta közöni a telefonomat,így került sor arra,hogy személyesen találkoztam Krisztával, egy fiatal hölggyel ,aki a tárcámat az eredeti, teljes tartalommal átadta. Tevékenységét anyagilag is szerettem volna honorálni, de nem volt hajlandó még a telefonköltséget sem elfogadni. Nevét is csak e fentiekben jelölt módon árulta el. Kriszta visszaadta a bizalmamat abban, hogy vannak még rendes emberek, akik nem az anyagiasságra gondolnak, hanem a másikra, azokra, akinek az elvesztett dolgok hiányoznak! Krisztának még egyszer köszönöm!”

Dr. K. G.