A fákat metszik kedden

Augusztus utolsó hetében a Biokom Nonprofit Kft. fametszési munkákat végez a Táncsics Mihály utcai fasoron, az utca teljes hosszában.

hirdetés

A faápolási tevékenység részleges forgalomkorlátozással jár, egy-egy rövid szakaszon sávlezárásra kell számítani, a közlekedést tájékoztató táblák segítik.

A munkálatok miatt a Táncsics Mihály utca – Siklósi út találkozásánál a Siklósi útról a Táncsics Mihály utcára bevezető útszakaszt augusztus 27-én 9 és 12 óra között. Ekkor a lezárt szakasz elkerülése céljából a közlekedő helyi járatú buszok a Biokom Központi Irodaépülete (Siklósi út 52.) és a Lidl Áruház közötti úton közlekednek, itt térnek rá a Siklósi útról a Táncsics Mihály utcára.

 

  • Brekk

    Ha már metszés: nem tudom kinek a feladata, de a SZÉCHENYI TÉREN TÖBB FA LASSAN ÖSSZEFORR A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ TÁMASZTÉKKAL!!! Akárki is a gazdája ennek, barbár, hanyag hozzáállás, hogy hagyják így nőni a fákat a téren. Ugyanitt a padokról lemállott a 2010-ben rájuk kent festék. Idén télen már a csupasz deszkát éri az eső, a hó, az olvadék, a fagy, majd a nap. Nem ártana őket lekenni…