A Fidelitas kíváncsian várja, Gyurcsány hány nap alatt prezentál egy szakdolgozatot

A Fidelitas kíváncsian várja, Gyurcsány Ferenc “hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni”.

hirdetés

Mihalovics Péter, a Fidelitas választmányi elnöke, fideszes országgyűlési képviselő az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: “mivel Gyurcsány Ferenc már nem tartozik az egyetemisták generációjához, kíváncsian várjuk, hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni. De exminiszterelnök úr, ez nem csapatmunka!”

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, független parlamenti képviselő csütörtökön – azon hírre, hogy a Pécsi Tudományegyetem leállította 1984-ben írt diplomamunkájának keresését – úgy nyilatkozott: ha megtalálja, nyilvánosságra hozza szakdolgozatait.

A volt miniszterelnök úgy fogalmazott, nem fogja kezét-lábát törni, hogy megtalálja saját példányait, de a normálisan elvárható, átlagos erőfeszítéseket megteszi a diplomamunkák felkutatása érdekében. Hozzátette, jó pár ezer kötetes könyvtára van, és a pécsi idők óta hatszor költözött, sok holmi még mindig dobozokban van, a következő napokban, hetekben azonban ki fogja nyitni a dobozokat, és végignézi a polcokon a köteteket.

Schmitt Pál lemondása után politikusok szakdolgozatainak felkutatásáról cikkeznek a napilapok, a Magyar Nemzet szerint lavinát indított el a lemondott államfő kisdoktorija.