A harkányi kórházból tűnt el a 79 éves néni

A Siklósi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Luca Vilmosné 79 éves pécsi lakost, aki 2012. június 19-én a harkányi Gyógyfürdő Kórházból ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet magáról nem ad.

hirdetés

Az idős asszony Alzheimer-kórban szenved, gyógyszert szed, betegsége miatt nehezen kommunikál, de barátságos. Eltűnésekor orgonaszínű plüss fürdőköpenyt, alatta fekete-piros mintás fürdőruhát viselt, a lábán narancssárga-fehér strandpapucs volt, a hajában pedig hajpánt.

Személyleírása: kb. 160 cm magas, kb. 65 kg, zöldeskék szemű, füle alá érő, egyenesen levágott, ősz hajú, a testtartása kissé hajlott, mozgása csoszogó. A kezein a kis- és gyűrűs ujjait nem tudja kinyújtani, azok a tenyeréhez vannak görbülve. Műfogsort visel.

A bejelentést követően a rendőrök nagy erőkkel kezdték meg tegnap a keresést, amelyet csütörtökön is folytatnak. A rendőrökön kívül további önkéntesek is keresik az idős asszonyt, akinek az eltűnéséről a horvát társszerveket is  értesítették.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti személy tartózkodási helyéről bármit tud, a 107-es vagy 112-es segélyhívó számon jelezze!

A rendőrség továbbra is keresi a néhány nappal ezelőtt, a beremendi szociális otthonból eltűnt 84 éves bácsit is.