A helyi DK kiakadt Hoppálra

A Demokratikus Koalíció Baranya megyei szervezete nem kíván részt venni a közös Szent Borbála napi, december 4-i városi koszorúzási ünnepségen. Az erről szóló közleményüket szó szerint közöljük. 
“A Demokratikus Koalíció baranyai, pécsi szervezetei nem vesznek részt a Szent Borbála napi, a bányászok védőszentjének tiszteletére rendezett december 4-i helyi koszorúzási megemlékezésen, melyen, többek között, a várost képviselő fideszes önkormányzat is koszorút helyez el.

Dr. Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, a kormányzó párt pécsi szervezetének elnöke a 2006 őszén történtekkel kapcsolatosan a napokban ellentmondásos, valótlan, a tényeket teljesen kiforgató nyilatkozatokat tett Gyurcsány Ferencnek a rendőrség vezetőivel akkor folytatott megbeszéléseiről.

hirdetés

Mi, a Demokratikus Koalíció Baranya 1-2 országos egyéni választókerület (Pécs és körzete) tagjai nem koszorúzunk együtt a Fidesz szóvivőjével, dr. Hoppál Péterrel, aki pártja részéről hosszabb ideje tudatosan folytat lejárató kampányt a Demokratikus Koalíció elnöke ellen.

A Demokratikus Koalíció helyi szervezetének képviselői, tisztelegve a bányászok előtt, december 4-én 13.00 órakor helyezzük el virágainkat Szent Borbála szobránál.

Pécs, 2013. december 2.

Dr. Kunszt Márta

DK Baranya 1 vk-i elnök

országgyűlési képviselőjelölt

 

Nagy Ferenc

DK Baranya 2 vk-i elnök

országgyűlési képviselőjelölt országgyűlési képviselőjelölt”

 • Totoja

  Szerintem érzik a vesztüket (<5%), ezért ilyenek.

 • BTK-s

  Tanárnő meddig kíván még süllyedni? (Kunszt)

 • Szekeres András

  Én is kivagyok akadva,de nagyon!De a macskámra,mert felmászott a konyhaasztalra és megkóstolta a főtt gyöngykakast.Ennek kb.uaz a hírértéke.0

 • Laborc Sanya

  Hajrá DK! Külön úton, legyen meg a 4,99% Előre

 • Másik egykori tanítvány.

  Hoppál Péter egy kiváló igazgató és tanár volt a suliban. Példakép lehet sokak számára. Örülök, hogy nála tanulhattam.

 • Egykori tanítvány

  Hoppál Péter egy gerinctelen, hazug, álkeresztény nímand. A politika erkölcsi színvonalát jelzi, hogy egy ilyen elvtelen ember közszereplő lehet.

 • Kérdezném –

  ez a Szt.Borbála szobor miért nem alkalmas a koszorúzásra ? http://kozterkep.hu/~/534/ Úgy tudom, a koszorúzás a Zsolnayban lesz.

 • Csákányos

  A DK-ra meg a tolvaj bandájára nem is kíváncsi senki.

 • nyugdíjas

  Hoppál Péter egy nemkivánatos személy!