A kommunista vezér is nemmel szavaz!

Az egész országot bejárja népszavazással kapcsolatos körútján a Munkáspárt elnöke. Thürmer Gyula személyesen tart beszédeket, amelyekben arra buzdítja szavazóit , hogy az október 2-i népszavazáson mondjanak nemet az EU diktátumára. A kommunista pártvezér Pécsen is aktivizált!

hirdetés


A vásárcsarnok előtti buszmegállóban várakozóknak mondott beszédet a Munkáspárt elnöke péntek délután, ugyanis néhány aktivistáján ők voltak a hallgatósága.

– A menekültáradatot meg kell állítani, az országot meg kell védeni. Be kell szüntetni a háborút Szíriában, Irakban, és Afganisztánban, és támogatni kell Szíria törvényes kormányát, és együtt kell működni Oroszországgal az Iszlám Állam felszámolásában – mondta Thürmer Gyula a gyújtóhangú pécsi beszédében.

munkaspart pecs1-FG
Szerinte nem kétséges, hogy senki nem akar menekültet

 

A pártelnök hangsúlyozta, hogy nem pártokat vagy kormányokat támogat, hanem a magyar dolgozók és a magyar nép érdekeit.

– Nagyon kevés ember az aki azt mondja, hogy jöjjenek a menekültek és ennek nem lesz negatív következménye. Az emberek többsége nem akarja a menekülteket befogadni – mondta lapunknak a pártelnök, aki szerint nem kérdés, hogy a magyarok többsége nemmel fog szavazni.