A kormány Pécs mellett áll

A most megválasztott fideszes képviselőknek a teljes várost és minden pécsit kell képviselniük, a kormány pedig Pécs mellett áll – hangzott el a két legfontosabb üzenet azon a belső egyeztetésen, amelyet szerdán este tartott Bánki Erik, a párt regionális pártigazgatója Pécsett.

hirdetés

bánki erik3Az eddigieknél szorosabban szeretne együttműködni Pécs a megyei önkormányzattal is, amelynek immár Nagy Csaba, volt pécsi alpolgármester a vezetője.

Bánki Erik hangsúlypozta, a szocialistákkal ellentétben, a fidesz képviselőinek minden pécsit támogatnia és képviselnie kell, a kormány is így tesz, minden magyar ember érdekeit nézi, nem csak egyesekét.

– Pécs és Baranya megye számíthat a kormány támogatására és kiemelt figyelmére – hangsúlyozta Bánki Erik, aki hozzátette, a következő években új lehetőségek és utak nyílnak meg a város és a megye számára, ezért különösen fontos, hogy szorosabb legyen az együttműködés, hiszen ezen minden Baranyában élő ember nyerni fog majd.

Gratulált a Fidesz megválasztott képviselőinek, de egyúttal kijelentette, nagyon sok munka vár rájuk a következő öt évben, ne számítsanak könnyű időszakra.