A megszorítások rabjai

Ha nincs adó a jövedelem mögött, büntetés jöhet...

A Fidesz szerint a szocialisták a megszorítások rabjai, a magyar emberek nem kérnek többé azoknak a pénzügyi tanácsaiból, akik tönkretették az országot, se abból, hogy ők fizessék a baloldal hibáinak árát.

hirdetés

Ezt a nagyobbik kormánypárt közölte csütörtökön a szocialista Burány Sándor sajtótájékoztatójára reagálva.

Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy az MSZP számítása szerint a hétfőn bejelentett intézkedésekkel együtt az Orbán-kormány összesen több mint 2700 milliárd forint megszorításról döntött. Burány Sándor közölte: ilyen brutális megszorítássorozatot még egy kormány sem zúdított az országra a rendszerváltás óta.

A Fidesz közleményében az elhangzottakra úgy reagált: míg a Gyurcsány-Bajnai-kormányok idején a szélsőséges gazdaságpolitika árát sorozatos megszorításokkal a magyar embereken hajtották be, addig ma a szükséges pluszbevételeket az extraprofittal rendelkező ágazatok és a tehetősebb üzleti szféra fokozottabb hozzájárulása adja.

A nagyobbik kormánypár szerint a mostani pénzügyi intézkedések ahhoz szükségesek, hogy végérvényesen kiszabaduljon Magyarország a túlzottdeficit-eljárás alól, amelybe a szocialisták miatt került az ország.

MEGOSZTÁS
Előző cikkTerjed az online fizetés
Következő cikkTart a szúnyogirtás
  • NEUTRAL

    Pedig csak a 16% szja-t kéne megváltoztatni és nem mindent a szocikra kenni!
    Ja , hogy akkor a méltóságos urak és barátaik rosszul járnának….