Mennyit is kértek a rászorulók a Soros-féle csapat ebédéből?

Karácsony előtti ételosztást tartottak Gyárvárosban. A nemrég 130 millió forintnyi Soros-pénzt kapott Emberség Erejével Alapítvány szervezésében 200 adag babgulyást és édességet osztottak szét a civilek, de az ebéd egy része fogyott csak el. A volt Zion épülete előtt a Fidelitas helyi szervezete is osztott édességet.

hirdetés
Uránia Mozi

A gyárvárosi közösséget szeretnénk erősíteni és támogatni – ezzel indokolta a helyszínt Tasnádi Zsófia, aki az Élménytár Tanoda nevében szervezte a 200 adag étel és édesség kiosztását.

– Egy csomó adománygyűjtő kampányunk szokott lenni és mindig az a teóriánk, hogy ne csak kérjünk, hanem adjunk is. Most úgy gondoltuk, hogy karácsony előtt ételt osztunk. A helyszín azért itt van, mert a Tanoda itt működik pár száz méterrel arrébb. Ezzel az akcióval pedig a gyárvárosi közösséget is szeretnénk erősíteni és támogatni – tette hozzá Tasnádi Zsófia.

Az Élménytár Tanoda egyike azon civil szervezeteknek, akiket közvetve Soros György is támogat. Korábban már írtunk róla, hogy Pécsett mintegy 100 millió forintot kapott az Emberség Erejével Alapítvány, akik egy új, az Erősödő Civil Közösségek (ECK) elnevezésre hallgató programot hirdettek meg.

Tasnádi Zsófia hozzátette, az ételosztás nem adományból megy, hanem az Autonómia Alapítvány egyik programjának keretéből finanszírozták.

A Fidelitas is osztott

A volt Zion épületénél a Fidelitas édességet osztott.

– Mintegy 200 bejglit hoztunk azért, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kívánjunk. Tőlünk sosem állt távol a nehéz sorsú emberek segítése. Több mint egy évtizeddel ezelőtt a mi szervezetünk szervezte meg az első jótékonysági bált – mondta Beke Zoltán, a Fidelitas Dél-Dunántúli Regionális igazgatója.

Beke Zoltán hozzátette: ezzel a bejgliosztással az emberek figyelmét is szeretnék arra felhívni, hogy itt Soros György migránspárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat.

– Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el az ételt, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt az ebédet, ezt a gulyást, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől, Soros György szervezetétől. Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat vagy szavazzák meg azt, hogy Magyarországon betelepíthessék korlát nélkül a bevándorlókat – tette hozzá Beke Zoltán.

38 HOZZÁSZÓLÁS

 1. bóka máté szája csokis 32. rész. lapozzunk, jöhet a következő gyűlöletkeltő cikk!

 2. Szégyentelen, becstelen, korrupt, hazug, tolvaj és hazaáruló fidesznövendékek vagytok. Ócska kis csinovnyikok, akik esztelenül és elvtelenül szolgáltok ki egy kegyetlen bandát, csak azért, hogy közelebb juthassatok a hatalomhoz. Pfejj!

 3. A gulyáslevesen azért nem volt, mert Soros így akar megtéveszteni.
  A bejglin meg azért volt címke hogy soros megtévesztésül ne tudjon rá címkét ne tenni!

 4. Tényleg erre épülnek?
  Akkor az alapok valóban nagyon jók.
  De azért, ha a kutyám az alap tetejére szarik, azt azért még nem nevezném házépítésnek!

 5. Erdekes dolog ez…mert eddigi karrierje alapjan Boka Mate akar ember is maradhatott volna:

  “Bóka Máté, a Pécsi Hírek és a PécsMa.hu főszerkesztője 1978-ban született Szegeden. Érettségi bizonyítványt a komlói Nagy László Gimnáziumban szerzett 1996-ban. A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet Modern Irodalomtörténeti és Irodalomelméleti Tanszéke magyar szakán diplomázott.

  Újságírói munkáját 2004-ben a Dunántúli Napló komlói kirendeltségénél kezdte, majd 2005-ben átkerült a pécsi központi szerkesztőséghez. 2006 és 2010 között a Pécsi Újság.hu internetes hírportálnál szerkesztő-újságíró. 2010 óta Pécs Város közéleti hetilapja, a Pécsi Hírek és a Pécsi Kreatív Központ Kft. szellemi tulajdonának, a PecsMa.hu internetes hírportál főszerkesztője.”

  Forras: http://alumni.pte.hu/hu/article/varosi-dijban-reszesult-a-pte-btk-egykori-hallgatoja-1140

 6. Ugye a bejglit piaci áron vették?
  Ugye nem állami/önkormányzat pénzből reklámozzák vele a fidelitászt?

 7. Elkérték a hajléktalanok címét, és oda fogják betelepíteni a migriket melléjük.
  A bablevesre rá volt írva, hogy ezt Sorstól kapják és majd kérni fog valamit.

 8. A tetves jó kurva anyátokat, ennél szebben nem tudok fogalmazni és nem is áll szándékomban.

 9. Én csak azt szeretném kérdezni, hogy a gulyáslevesen volt-e Soros címke? Illetve hogy a bejglin miért volt Fidelitas címke? Ha segíteni akartak, miért reklámozták magukat? Az önzetlen segítség nem így néz ki.

 10. Várjá’ kevered. Mit fog kérni a Soros a gulyásért.
  Én inkább attól félnék, mit fog kérni a fidesz a bejgliért.

 11. “Ezzel a bejgliosztással az emberek figyelmét is szeretnék arra felhívni, hogy itt Beke Zoltán fideszpárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat.”
  “Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el a a bejglit, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt a bejglit, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől.”

 12. van pofatok kinezni az etelt a raszorulok szajabol, es ilyen boduletes baromsagokkal riogatni oket, hogy meg enni se merjenek?

 13. Egy újabb mészárostanonc, remélhetőleg gazdáid bukása után te is bejgliosztásra szorulsz majd!

 14. Szóval ez a Bóka Máté is egy szervilis seggnyaló mint a kormánymédia összessége. Szép karrier vár rá. Ja, a bejgliteket meg dugjátok fel a seggetekbe!

 15. “Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat”

  Hajléktalanoknak és nyomorban élő nagycsaládosoknak szóló életosztáson ez életszerű.

 16. Köcsög Soros csicskák tegnap már gyűlölködő tüntetést tartottak Pécsett
  Szétosztottak 200 tányér bablevest jótékonyságnak álcázva.
  Valódi céljuk a gyűlöletkeltés
  Ahogy betették lábukat az álcivilek egyből megy az uszítás

 17. Remélem törött az üveged reggel amibe belenézel a korpás szemeddel te utolsó fidesz csicska kurva.

 18. Krisztina, hogy te micsoda olcsó kurva vagy! Szaros kis júdáspénzedért minden aljasságra képes vagy, legalább minőségi prosti lennél, hogy az ősi szakmád csúcsán lennél! Hogy lehet valaki ennyire rohadék, hogy egy jótékonysági ételosztásba is beleköt, kifordítja az igazságot, tisztességes, becsületes magyar emberekbe gázol advent idején, csak azért, hogy teljesítse velejéig gonosz politikai megrendelőinek akaratát! Hogy a jó büdös ku…a a….ba tudod még ebbe a történetbe is Sorost belekeverni? Egyébként meg, ha itt tartunk, Soros sokkal többet tett eddig az országért, mint te és az összes fideszes politikai stricid eddigi szégyenteljes pályafutásotok alatt !!!!!!

 19. “Soros György migránspárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat.” – az alapítvány által osztott ételen nem volt Soros arca ott, míg a fidelitas a nevét, logóját rárakta az általa adott ételre. Gondolkodjunk el, ki akarta befolyásolni a rászorulókat…

 20. “egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat”
  :DDD Úgy, mint amikor:
  -a Fidesz Erzsébet-utalványt küld a nyugdíjasoknak
  -Rétvári Bence 4 tonna krumplit osztogat szét Vácott
  -“Fidelitas” feliratú bejgliket osztogatnak a rászorulóknak Pécsett
  -Bajkai István fideszes matricával ellátott tojásokat oszt a szegényeknek Erzsébetvárosban

  Álszent, tetű bértollnok banda.

 21. Szerintem valójában egyetlen rászoruló sem volt ott, akik kértek a gulyásból, valójában Soros által fizetett bér rászorulók voltak.

 22. Kíváncsi lennék, a Fidelitas szerint vajon mit fog Soros kérni a bejgliért cserébe? Vagy mit kért az elmúlt tíz évben, amióta ez az alpítvány Pécs azon részein dolgozik, ahová fidelitasék még a lábukat sem teszik be.
  Bár ezekből az arcokból nem nézem ki, hogy ezeken a kérdéseken elgondolkodtak volna…

Comments are closed.